Log in
Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None
Most users ever online was 41 on Tue Oct 22, 2024 10:29 am
staff
Admin Cat
|
Alexander Vinsmoke JR
|
Alicia Saint.
|
-julie sargon
|
_____
♦ The future was exciting at one point. ♦ SPAM ♦
Page 12 of 20 • Share
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: ♦ The future was exciting at one point. ♦ SPAM ♦
Добрем, като ги направиш ще ги видим <3 То и на мен ми се иска 2 герой, ама съвсем ще се побъркам тогава
Irène Montana- Join me in the revolution.
Защо така? Никой все пак не те задължава да си редовна с всичките герои. Пишеш когато можеш, просто съобщаваш на другарчетата заетостта си, за да са наясно. Всички си имаме различни задължения и сме тук за разтуха, да се разнообразим. Всеки го знае.
Alicia Saint.- My orders are absolute.
Защото ако си направя 2 герой ще ми дойде идея и за 3 и след това за още един, докато в един момент съм поне с 5 героя с по 3-4 рп-та от всеки И да, за сега съм решила да се ограничавам
О, и аз съм така, не си само ти. И аз се ограничавам. Ето че, единия съм решила да го правя готов герой хД иначе напълно си те разбирам де, напълно
Но така и така няма много хора, така че вероятността да имаш чак толкова рп-та и да се пише чак толкоз редовно в тях, значително намалява
Но така и така няма много хора, така че вероятността да имаш чак толкова рп-та и да се пише чак толкоз редовно в тях, значително намалява
Ох, аз много обичам да пиша герой и понякога дори не ги пускам да играя с тях И ти си права, ако ми хрумне нещо гениално, може и да си направя 2 герой
Ами да, определено. Аз съм различно. понякога мн ми се пишат герои, а понякога нямам капка муза за написване на самия герой, но имам много муза за развитието му хД Варирам в двете противоположности,лол
Мен понякога просто ме мързи да пиша герой и заради това или взимам готов или си преработвам някой стар/някой, който не съм използвала никога
Rafael.- I'm good enough to be finished.
Rafael. wrote:
Усещам неочаквано топло посрещане.
Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
И двете съм ги практикувала, хаха, даже е имало случаи на такъв мързел, че друг ми писал героя. хДIrène Montana wrote:Мен понякога просто ме мързи да пиша герой и заради това или взимам готов или си преработвам някой стар/някой, който не съм използвала никога
Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
Чак до там не съм стигала. Обикновено аз съм тази, която пише героите на приятелите ми, когато тях много ги мързи или са забилиAlicia Saint. wrote:И двете съм ги практикувала, хаха, даже е имало случаи на такъв мързел, че друг ми писал героя. хДIrène Montana wrote:Мен понякога просто ме мързи да пиша герой и заради това или взимам готов или си преработвам някой стар/някой, който не съм използвала никога
Значи да те имаам в предвид, ако и аз я закъсам? хДДIrène Montana wrote:Чак до там не съм стигала. Обикновено аз съм тази, която пише героите на приятелите ми, когато тях много ги мързи или са забилиAlicia Saint. wrote:И двете съм ги практикувала, хаха, даже е имало случаи на такъв мързел, че друг ми писал героя. хДIrène Montana wrote:Мен понякога просто ме мързи да пиша герой и заради това или взимам готов или си преработвам някой стар/някой, който не съм използвала никога
Хах, аз съм си фенче хд Даже понеделника зарибих колежката по JYJ - Back Seat и сега ме кара да й пращам и джей рокRafael. wrote:Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
Хахах, ако не съм и аз в кризисен период ще помагам хддAlicia Saint. wrote:Значи да те имаам в предвид, ако и аз я закъсам? хДДIrène Montana wrote:Чак до там не съм стигала. Обикновено аз съм тази, която пише героите на приятелите ми, когато тях много ги мързи или са забилиAlicia Saint. wrote:И двете съм ги практикувала, хаха, даже е имало случаи на такъв мързел, че друг ми писал героя. хДIrène Montana wrote:Мен понякога просто ме мързи да пиша герой и заради това или взимам готов или си преработвам някой стар/някой, който не съм използвала никога
Мммм, значи евала ти правя. И аз сях веднъж да запаля цели две девойки, при това РП пишещи, по азиатското и от тогава не са се отървалиIrène Montana wrote:Хах, аз съм си фенче хд Даже понеделника зарибих колежката по JYJ - Back Seat и сега ме кара да й пращам и джей рокRafael. wrote:Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
Ох, не ми говори, аз се запалих по азиатското още като бях 9 клас и от тогава няма отърванеRafael. wrote:Мммм, значи евала ти правя. И аз сях веднъж да запаля цели две девойки, при това РП пишещи, по азиатското и от тогава не са се отървалиIrène Montana wrote:Хах, аз съм си фенче хд Даже понеделника зарибих колежката по JYJ - Back Seat и сега ме кара да й пращам и джей рокRafael. wrote:Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
Кажи-речи като мене си значи ;Д Единствено не знам защо никой не се престрашава по форумите да ползва азиатски лик. Че тия хора имат гифчета ЗА ВСИЧКО. Буквално всичко ;Д Ама все като се регна някъде с азиатски лик съм само азIrène Montana wrote:Ох, не ми говори, аз се запалих по азиатското още като бях 9 клас и от тогава няма отърванеRafael. wrote:Мммм, значи евала ти правя. И аз сях веднъж да запаля цели две девойки, при това РП пишещи, по азиатското и от тогава не са се отървалиIrène Montana wrote:Хах, аз съм си фенче хд Даже понеделника зарибих колежката по JYJ - Back Seat и сега ме кара да й пращам и джей рокRafael. wrote:Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
А, понякога се намира някой друг герой с азиатски лик, ама не чак толкова много. Хората предпочитат тези по-известните от Ловците на сенки и ГоТ напримерRafael. wrote:Кажи-речи като мене си значи ;Д Единствено не знам защо никой не се престрашава по форумите да ползва азиатски лик. Че тия хора имат гифчета ЗА ВСИЧКО. Буквално всичко ;Д Ама все като се регна някъде с азиатски лик съм само азIrène Montana wrote:Ох, не ми говори, аз се запалих по азиатското още като бях 9 клас и от тогава няма отърванеRafael. wrote:Мммм, значи евала ти правя. И аз сях веднъж да запаля цели две девойки, при това РП пишещи, по азиатското и от тогава не са се отървалиIrène Montana wrote:Хах, аз съм си фенче хд Даже понеделника зарибих колежката по JYJ - Back Seat и сега ме кара да й пращам и джей рокRafael. wrote:Признавам, че това е приятна изненада за мен. Не го очаквах от друг, освен доктор Винсмоук хДIrène Montana wrote:Аз от както се регистрира ти се радвам на лика
Ааа, почти е сигурно, че видиш ли някой герой с азиатец, ще съм аз, или пък една позната, с която няколко пъти сме се регвали играли с азиатски ликове.Irène Montana wrote:
А, понякога се намира някой друг герой с азиатски лик, ама не чак толкова много. Хората предпочитат тези по-известните от Ловците на сенки и ГоТ например
А и аз съм си правила с азиатски ликове, но трудно си намирам другарчета и затова по-рядко играя с такиваRafael. wrote:Ааа, почти е сигурно, че видиш ли някой герой с азиатец, ще съм аз, или пък една позната, с която няколко пъти сме се регвали играли с азиатски ликове.Irène Montana wrote:
А, понякога се намира някой друг герой с азиатски лик, ама не чак толкова много. Хората предпочитат тези по-известните от Ловците на сенки и ГоТ например
На мен ли го казваш. добре че админа харесва азиатското също, че да има с кого да пиша хДIrène Montana wrote:А и аз съм си правила с азиатски ликове, но трудно си намирам другарчета и затова по-рядко играя с такиваRafael. wrote:Ааа, почти е сигурно, че видиш ли някой герой с азиатец, ще съм аз, или пък една позната, с която няколко пъти сме се регвали играли с азиатски ликове.Irène Montana wrote:
Давайте пишете, че да ви се радвамRafael. wrote:На мен ли го казваш. добре че админа харесва азиатското също, че да има с кого да пиша хДIrène Montana wrote:А и аз съм си правила с азиатски ликове, но трудно си намирам другарчета и затова по-рядко играя с такиваRafael. wrote:Ааа, почти е сигурно, че видиш ли някой герой с азиатец, ще съм аз, или пък една позната, с която няколко пъти сме се регвали играли с азиатски ликове.Irène Montana wrote:
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Page 12 of 20