Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 38 on Wed Sep 20, 2017 6:14 pm
staff
Admin Cat
the sly admin
Alexander Vinsmoke JR
the sassy admin
Alicia Saint.
the sexy admin
-julie sargon
the sweet admin
_____

All I am is a man I want the world in my hands {Henry and Aurora}

View previous topic View next topic Go down

All I am is a man I want the world in my hands {Henry and Aurora} Empty All I am is a man I want the world in my hands {Henry and Aurora}

Post by Henry S. on Tue Sep 05, 2017 10:54 pm

Беше една от типичните септемврийски вечери. Вятърът навън бе по-приятен от обичайното за това време и все пак успяваше да прониже някое друго голо дупе. Честно казано Хенри не разбираше женската логика в това да излезеш с къси гащета и изрязан потник когато ти е студено, но не му пречеше. Гледката на гола плът му харесваше прекалено, за да се оплаква от липсата на логика. Той самият обожаваше лятото и бе доста зиморничав, затова сега се разхождаше по осветените улички с дълъг черен суитчър. Бе шмугнал ръце в джобовете си и дори бе нахлупил качулката върху рошавата си грива. Въпреки цялостната екипировка, пак му беше малко студено и можеше да усети как вятъра си проправя път през стърчащите му навън руси кичури.
Слава на боговете, че уличката, осеяна с нощни клубове, беше наблизо. Набързо успя да се шмугне в първото заведение с огромен неонов надпис.
Там обаче не го посрещнаха както обикновено. Или бе объркал мястото и само тук не знаеха кой е?
- Хейй, най-сетне дойде! Откога те чакаме, без теб купонът не може да започне! - трескаво го задърпа един як пичага, като Хенри нямаше и на идея къде отиват. Когато го попита и опита да се отскубне то мъжа, му бе обяснено, че ще играе ролята на стриптизьор. Май само това не беше правил в заведенията то този род. И макара ситуацията да го изненадваше, реши да не възразява повече и да се втурне в предизвикателството, отправено му от вселената. Преоблече се с оскъдното облекло, което му дадоха и смело се качи на сцената. Погледът му зашари предизвикателно, ликуващ, че повечето отсреща бяха жени. Бе така вълнуващо да докараш усмивки и душевни оргазми на толкова мадами наведнъж. Вечерта не можеше да стане по-хубава.
All I am is a man I want the world in my hands {Henry and Aurora} Tumblr_mnj547MbIN1rjklepo5_250
Henry S.
Henry S.
Don't trust me.
Don't trust me.

Posts : 20
Join date : 2017-08-27

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum